Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Νικήτρια καλλιστείων ...100 ετών!


Η Felma Schrimshire που φαίνεται στην παραπάνω φωτογραφία, 100 ετών, ήταν η νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Miss Αλαμπάμα για γηροκομεία ανάμεσα σε 75 άλλες διαγωνιζόμενες με γκρίζα μαλλιά από όλη την πολιτεία.

Μπορεί να έχουν πιο γκρίζα μαλλιά από το μέσο όρο των συμμετεχόντων σε αυτού του είδους  διαγωνισμούς, αλλά οι κυρίες που διαγωνίστηκαν στο Miss Αλαμπάμα για γηροκομεία αποδείχθηκε ότι δεν τους λείπει τίποτα σε στυλ και χάρη. Οι δέκα φιναλίστ συγκεντρώθηκαν στο Ξενοδοχείο Wynfrey στο Hoover, για το τελευταίο στάδιο του διαγωνισμού. Εκεί οι κριτές και ένα ενθουσιώδες κοινό αξιολόγησε τις βασίλισσες ομορφιάς σχετικά με την εμφάνιση και την προσωπικότητα τους.

Μετά από 15 λεπτά με συνέντευξη μπροστά από μια ομάδα κριτών, οι διαγωνιζόμενες κλήθηκαν να απαντήσουν σε μια ερώτηση έκπληξη. Σε περίπτωση που αναρωτιέστε, αυτός ο συγκεκριμένος  διαγωνισμός δεν περιλάμβανε εμφάνιση με μαγιό!

Η Felma κέρδισε την ψήφο των κριτών με την απίστευτη ιστορία της ζωής της. Έχει ταξιδέψει σε κάθε μία από τις 50 του πολιτείες των ΗΠΑ, έχει επισκεφτεί τον Καναδά και μεγάλο μέρος της Ευρώπης και τέλος υπηρέτησε στο στρατό για ένα χρόνο, κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκόσμιου Πολέμου, και αποσύρθηκε από την εργασία της το 1976. Σαν μέλος του γηροκομείου, η Felma θέλει να εκπροσωπήσει όλους τους ηλικιωμένους σε γηροκομεία σε όλη την Αλαμπάμα.

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...