Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Ο μεγαλύτερος οπαδός του Άβαταρ στον κόσμο!


Γνωρίστε τον Iggy, επίσης γνωστό ως "Κύριος Άβαταρ", από το Έντμοντον της Αλμπέρτα! Ο Iggy είναι ο μεγαλύτερος οπαδός της υπερπαραγωγής του Τζέιμς Κάμερον και αγαπάει τόσο πολύ τον κύριο γυναικείο χαρακτήρα της ταινίας, Neytiri, που αποφάσισε να καλύψει ολόκληρη την πλάτη του με  τατουάζ της.

Ίσως σκέφτεστε ότι οπαδός του Avatar σημαίνει κάποιος να δει την ταινία πάνω από 10 φορές, να αγοράσει το DVD σε Bluray έκδοση, να συλλέγει και να κυνηγάει τα αναμνηστικά της ταινίας κτλ. Ο Iggy όμως εκτός από όλα αυτά έφτασε το πάθος του για τον κόσμο της Πανδώρας και την Neytiri σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Ήδη το Μάρτιο του 2010, έγινε γνωστός για πρώτη φορά ως ο "Avatar Tattoo Guy", μόλις είχε κάνει το πρώτο τατουάζ στην πλάτη του. Αυτό ήταν μόνο η αρχή, γιατί εν τω μεταξύ, πρόσθεσε άλλα 10 (όλα της Neytiri) και προγραμματίζει ήδη το 11ο, ένα μεγάλο Toruk στο στήθος του. Προς το παρόν, επισκέπτεται επίσης το γυμναστήριο πιο συχνά, ώστε τα τατουάζ του να βρίσκονται σε "καλύτερες θέσεις".


Αλλά ενώ τα τατουάζ του τον έκαναν διάσημο στο Internet, η εμμονή του με τη Neytiri δεν περιορίζεται μόνο σε μελάνι πάνω στο σώμα του. Μερικές από τις τελευταίες φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο προφίλ του στο TypePad δείχνουν ότι και το φορτηγάκι του έχει βαφτεί επίσης με εικόνες από τον κόσμο της Πανδώρας, καθώς και το ότι έχει επίσης φωτογραφίες του με την "ψηλή εξωγήινη ομορφιά" σε όλο το σπίτι του.

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...