Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Μέθοδος γυμναστικής με ...μωρά αντί για βαράκια!


Το να έχεις ένα μωρό είναι ευλογία, αλλά και η φροντίδα ενός μικρού παιδιού είναι μια πλήρους απασχόλησης εργασία επομένως το να πηγαίνει κάποιος στο γυμναστήριο, σε τακτική βάση είναι αρκετά δύσκολο. Ευτυχώς, το βιβλίο του Joshua Levitt, "Baby Barbells", διδάσκει σε πατέρες πώς να περνούν χρόνο με τα μωρά τους και να μένουν σε φόρμα ταυτόχρονα. 

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής καθιστά σχεδόν αδύνατο για τους ανθρώπους να κάνουν όλες τους τις υποχρεώσεις ξεχωριστά μία-μία, και για τον Joshua Levitt, γιατρό, σύζυγο και πατέρα τριών, το να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να κάνει τις δουλειές του ταυτόχρονα ήταν αδύνατο. Έξι μήνες αφού γεννήθηκε το πρώτο παιδί του, κατάλαβε ότι με την προσπάθεια του να είναι ένας καλός πατέρας, σύζυγος και γιατρός, παραμελούσε την καθημερινή φυσική του άσκηση. Άρχισε να καταλαβαίνει ότι έχανε την "φόρμα" του. Μια μέρα λοιπόν, και ενώ προσπαθούσε με όλα τα γνωστά κόλπα να ηρεμήσει την κόρη του, ήταν ξαπλωμένος στην πλάτη του και άρχισε να σηκώνει το μωρό του πάνω - κάτω και, εκτός από το γεγονός ότι το μωρό φαινόταν να το απολαμβάνει, ο Josh αισθάνθηκε ένα "κάψιμο" στους τρικεφάλους του, και κάπως έτσι η ιδέα για το "Baby Barbells" γεννήθηκε.

Ενθουσιασμένος, από την ανακάλυψή του, ο κ. Levitt άρχισε να ψάχνει για άλλους τρόπους ενσωμάτωσης ασκήσεων φυσικής κατάστασης στις καθημερινές δραστηριότητές του με τα μωρά. Εφηύρε ρουτίνες όπως τα Peek-a-boo Pop-ups, ασκήσεις κατά το Νανούρισμα και τις στάσεις οκλαδόν  και περιλαμβάνονται όλα σε ένα έξυπνο λεύκωμα που ονομάζεται "Baby Barbells":  Ο οδηγός του μπαμπά για Fitness και Πατρότητα» που βοηθά τους μπαμπάδες να δυναμώσουν τους μυς τους αλληλεπιδρώντας με τα παιδιά τους.

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...