Τρίτη, 18 Οκτωβρίου 2011

Ikariam - Το δωρεάν παιχνίδι φυλλομετρητή!

Ξεκινώντας το Ikariam, η μόνη σας ιδιοκτησία είναι ένα μικρό κομμάτι γης, σε μια ακτή.
Μπορείτε να το μεταμορφώσετε σε μια αναπτυσσόμενη πόλη και πρωτεύουσα μιας παντοδύναμης νησιωτικής αυτοκρατορίας; Αν πιστεύεις ότι μπορείς ξεκίνα από τώρα να παίζεις κάνοντας μια απλή εγγραφή στην επίσημη ιστοσελίδα του παιχνιδιού που μπορείς να βρεις κάνοντας κλικ ΕΔΩ.


Υπάρχουν πέντε πόροι που κατανέμονται στα νησιά του κόσμου:
Οικοδομικό Υλικό, Κρασί, Μάρμαρο, Κρυστάλλινο Γυαλί και Θείο.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού οπωσδήποτε θα χρειαστείς πολύ οικοδομικό υλικό. Διόρισε εργάτες προκειμένου να πάρεις οικοδομικό υλικό και να επεκτείνεις τα αποθέματα πόρων μαζί με άλλους παίκτες στο νησί!

Αφότου έχετε ταξινομίσει τις προμήθειες των πόρων σας, μπορείτε να αρχίσετε να επεκτείνετε την πόλη σας.

1. Στην Ακαδημία, μπορείτε να κάνετε τρομερές ανακαλύψεις κι εφευρέσεις.
2. Με τους Στρατώνες, μπορείτε να εκπαιδεύσετε στρατιώτες.
3. Χτίζοντας ένα εμπορικό λιμάνι κι εμπορικά πλοία, θα σας επιτρέψει να εμπορεύεστε πόρους και αγαθά με άλλους παίκτες.Τέσσερις έμπιστοι σύμβουλοι βρίσκονται στο πλευρό σας, δίνοντας σας όλες τις επίκαιρες πληροφορίες, ώστε να έχετε πάντα το προβάδισμα.

Όταν φωτίζονται, σημαίνει πως κάποιο νέο μύνημα υπάρχει για εσας. Έτσι θα πορείτε να έχετε συνεχώς ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις από τους Συμβούλους σας.
Μπορείς να αλλάξεις την όψη του Ikariam όπως σου αρέσει. Από την άποψη του κόσμου πάνω στο χάρτη του νησιού στην άποψη της πόλης.

Τώρα έχεις μάθει όλα τα σημαντικά πράγματα για το ξεκίνημα - πρέπει μόνο να εγγραφείς (δωρεάν!) και τότε θα είσαι έτοιμος να ξεκινήσεις!


Πηγή: koulo.gr


Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...