Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

Το απόλυτο online παιχνίδι στρατηγικής, φτιαγμένο από Έλληνες! Δοκιμάστε το δωρεάν!


H JustAGame Hellas, η πρώτη ελληνική εκδοτική εταιρεία free-to-play διαδικτυακών παιχνιδιών παρουσιάζει το παιχνίδι WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ. Το παιχνίδι ανήκει στην κατηγορία των MMO (ή Massively Multiplayer Online) browser games, που μπορείς να παίζεις online με άλλους παίκτες, δωρεάν χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση στον υπολογιστή.

Μπορείτε να αρχίσετε να παίζετε το παιχνίδι από τώρα, κάνοντας μια δωρεάν εγγραφή ΕΔΩ. Για την εγγραφή θα χρειαστείτε να έχετε μόνο ένα email.

Πρόκειται για το απόλυτο παιχνίδι στρατηγικής με θέμα το Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εν καιρώ πολέμου οι παίκτες καλούνται να αναλάβουν τη θέση του στρατιωτικού διοικητή μίας πόλης με στόχο την επιβίωση, την ανάπτυξη και τελικά την εξέλιξή τους σε μία σταθερή και υπολογίσιμη στρατιωτική δύναμη. Το παιχνίδι παρουσιάζει πραγματικούς ήρωες του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και περισσότερα από 40 αυθεντικά άρματα μάχης δημιουργώντας μία μοναδική πολεμική ατμόσφαιρα.

Το WAR2 ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ προσομοιώνει τα πραγματικά όπλα και στρατιωτικές μονάδες, επιβεβαιωμένα από ιστορικές πηγές του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις και να διοικήσεις περισσότερα από 40 είδη οπλικών συστημάτων και μονάδων που ανήκαν σε όλες τις αντιμαχόμενες πλευρές που συμμετείχαν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Εξελίσσοντας την τεχνολογία σου, μπορείς ακόμα και να κατασκευάσεις το δικό σου στόλο αεροπλανοφόρων.

Ακολουθεί το trailer του παιχνιδιού War2 Σειρήνες Πολέμου:


Πηγή: koulo.gr

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...