Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

Travian: ενα απλό, εθιστικό και πανέμορφο παιχνίδι για να παίζετε στον ελεύθερό σας χρόνο


Το Travian είναι ένα γερμανικό παιχνίδι βασισμένο σε browser ( δηλαδή δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε τίποτα στον υπολογιστή σας ) και είναι δωρεάν.
 
Το παιχνίδι

Ο παίκτης αρχίζει ως ηγέτης ενός μικρού χωριού, με το κύριο κτήριο, και μερικές εκτάσεις για την παραγωγή των πρώτων υλών. Τα στρατεύματα μπορούν να παραχθούν μόλις ο παίκτης δημιουργήσει την πλατεία συγκέντρωσης και το στρατόπεδο. Τα στρατεύματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν είτε για να επιτεθούν στα χωριά, προκειμένου να κλαπούν οι πρώτες ύλες, είτε για να υπερασπίσουν το χωριό ενάντια σε επίθεση εχθρικών στρατευμάτων.
Συμμαχίες

Οι συμμαχίες παίζουν μεγάλο ρόλο στο Travian, ο κάθε παίκτης μπορεί να γίνει μέλος μιας συμμαχίας ή να ιδρύσει την δική του. Ένα βασικό και χαρακτηριστικό γνώρισμα μίας συμμαχίας είναι η κοινή στρατηγική και η ένωση των δυνάμεων των συμμάχων προκειμένου να αντιμετωπίσουν από κοινού τις προκλήσεις που θα παρουσιαστούν κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Όσα χρειάζονται για να ξεκινήσετε είναι μια απλή εγγραφή η οποία είναι απολύτως δωρεάν. Για να παίξετε το παιχνίδι πατήστε εδώ.        

Πηγή: koulo.gr

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...