Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Ιδέες & λύσεις για το πρώτο ραντεβού των ζωδίων!



Τι μπορείτε να κάνετε στο πρώτο ραντεβού, για να «σπάσετε τον πάγο»; Επιλέξτε μια δραστηριότητα που να απολαμβάνετε εξίσου και οι δύο, ώστε να νιώσετε πραγματικά άνετα μεταξύ σας, κι αφήστε χώρο για το απροσδόκητο, που μπορεί να δώσει στη νύχτα (ή τη μέρα) σας την απροσδόκητη μαγεία που χρειάζεται πάντα…ένα πρώτο ραντεβού!....

Κριός

Εντυπωσιάστε τον Κριό, προτείνοντας ένα underground θέαμα βαριετέ ή ένα ολονύχτιο πάρτι. Κλείστε θέση οπωσδήποτε στα μπροστινά καθίσματα ή στη σειρά των VIPS ενός event, και παρακολουθήστε τον να απολαμβάνει το γεγονός πως βρίσκεται ανάμεσα «στους πρώτους». Προσκαλέστε τον σε ένα αιθέριο και λαμπερό περιβάλλον, όπως αυτό ενός φεστιβάλ κινηματογράφου. Ο Κριός λάμπει μεταξύ ατόμων της «αφρόκρεμας», και θα το χαρείτε παρακολουθώντας τον να δοκιμάζει το θάρρος του, και ει δυνατόν, να συμμετέχει. Ένα τέτοιο event θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, από ένα αθλητικό γεγονός μέχρι ένας λεκτικός διαγωνισμός.

Ταύρος

Σκεφτείτε κάτι αργό και χαλαρό αν θέλετε να βγείτε ραντεβού μ΄ αυτό τον τύπο, ίσως ένα γεύμα για πικ-νικ στην παραλία ή στο πάρκο. Οι Ταύροι, ως γνωστό, είναι τρομεροί φαγάδες, και μπορείτε να περάσετε όμορφα την ώρα σας τρώγοντας μαζί του, αφού η γκάμα του κυμαίνεται από ντελίβερι μέχρι γκουρμέ σε χλιδάτα εστιατόρια. Για να πάρετε έξτρα πόντους, μαγειρέψτε του ένα δείπνο στο σπίτι και καλέσετε τον. Μια ταινία συγκαταλέγεται στις καλές προτάσεις, γιατί δεν θα έχετε την πίεση να μιλάτε συνεχώς, και μπορεί να πλησιάσετε ο ένας τον άλλο μέσα από μια κοινή κινηματογραφική εμπειρία.

Δίδυμοι

Αυτό που ζεσταίνει περισσότερο από οτιδήποτε τις καρδιές των Διδύμων, είναι οι καταστάσεις που τους επιτρέπουν να κουβεντιάζουν. Κι αυτό μπορείτε να το πετύχετε οπουδήποτε, αλλά βοηθά περισσότερο αν ο χώρος σας διευκολύνει. Δώστε ζωηρό τόνο στο ραντεβού σας προτείνοντάς του μια επίσκεψη σε ένα μουσείο ή έναν περίπατο στην πόλη, όπου θα μπορείτε να παρακολουθήσετε καλλιτέχνες του δρόμου και μουσικούς. Οτιδήποτε καινούργιο τον κάνει να αισθάνεται έναν σχεδόν παιδικό θαυμασμό, έτσι καλό θα ήταν να τον πάτε σ΄ εκείνο το εστιατόριο με τη νόστιμη και σπάνια κουζίνα, για το οποίο έχετε ακουστά. Για τους Διδύμους, η ποικιλία είναι το αλατοπίπερο της ζωής, οπότε μη διστάσετε να του προτείνετε κάτι ασυνήθιστο!

Καρκίνος

Με τους Καρκίνους έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα μικρό, άνετο ιταλικό εστιατόριο με απόμερα τραπεζάκια, στο ημίφως της φλόγας των κεριών. Μια ήρεμη ατμόσφαιρα που θα περιλαμβάνει και τα αγαπημένα του φαγητά, θέτει τις βάσεις για ένα όμορφο ειδύλλιο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις πολυσύχναστες συναυλίες μαζί του, δεδομένου ότι εύκολα αποσυντονίζεται από τον κόσμο και τη φασαρία κι ίσως ενστικτωδώς ξανακρυφτεί μέσα στο καβούκι του. Θα ξέρετε πως τα πράγματα εξελίσσονται αίσια, όταν ο Καρκίνος σας προσκαλέσει τελικά στην ιερότητα του σπιτιού του, και είναι τότε που θ΄αρχίσετε να βλέπετε τον αληθινό του εαυτό να αναδύεται.

Λέων

Η καλύτερη πρόταση για την περίπτωση είναι μια γαστριμαργική εμπειρία ειδικά για το εκλεπτυσμένο του γούστο, αντάξιο ενός Λέοντα ακόμα και σε επίπεδο σέρβις. Τα ρομαντικά αξεσουάρ είναι σημαντικά γι΄αυτόν, και θα χαμογελάσει στη θέα ενός μπουκέτου λουλουδιών, μιας γλυκιάς σοκολάτας ή μιας φιάλης κρασιού στο χέρι σας. Θέλοντας τα φώτα των προβολέων επάνω του, θα ντυθεί στην τρίχα, γιατί μια έξοδος είναι για κείνον από μόνο του ένα κοσμικό γεγονός. Μερικά κοκτέιλ, δείπνο και χορός, μια νύχτα χωρίς τέλος, είναι πράγματα που εκτιμά, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια καλαίσθητη και κομψή κατάσταση κι όχι για μια απλή βραδινή έξοδο.

Παρθένος

Κάποιοι Παρθένοι θα απολαύσουν ένα ραντεβού γιόγκα, που θα το διαδεχθεί μια βραδιά σε καφέ με βιολογικά προϊόντα. Κάποιοι άλλοι μπορεί να απολαύσουν μια βόλτα στην εξοχή με ποδήλατο και μπύρα τοπικής ζυθοποιίας. Σε πολλούς αρέσουν, επίσης, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, ιδιαίτερα οι λογοτεχνικές βραδιές, αλλά και οτιδήποτε αφορά ανθρώπους με «ψαγμένα» γούστα. Μπορείτε, επίσης, να του προτείνετε να κάνετε μια δουλειά μαζί, αφού κάτι τέτοιο ικανοποιεί την ανάγκη του να εργάζεται προς έναν πρακτικό κοινό στόχο. Προσθέτοντας κατάλληλη μουσική υπόκρουση και φλερτάροντάς τον μια ιδέα, καθώς πλένετε μαζί το αυτοκίνητό του, θα είναι το απόλυτο προοίμιο μιας ερωτικής σχέσης μαζί του.

Ζυγός

Δοκιμάστε ένα μεγαλοπρεπές δείπνο με παλιό καλό κρασί και εκλεκτό φαγητό. Ακόμη και στην άνεση του σπιτιού, θα το εκτιμήσει αν φέρετε το καλύτερο τραπεζομάντιλο και υφασμάτινες καλαίσθητες πετσέτες. Ο Ζυγός λατρεύει την ομορφιά, και κάθε είδους πολιτιστική εκδήλωση του δίνει την ευκαιρία να αναδείξει το καλό του γούστο. Είναι εξαιρετικοί συνομιλητές, έτσι φροντίστε να εξασφαλίσετε χρόνο για συζήτηση, κρατώντας όμως το επίπεδό της σοφιστικέ και την ατμόσφαιρα καθαρή, αφού δεν μπορεί να παραμείνει για πολλή ώρα σ΄ έναν χώρο βουτηγμένο στον καπνό, όπως για παράδειγμα ένα μπαρ. Πολλοί Ζυγοί προτιμούν μέρη όπου θα δουν όμορφους ανθρώπους και θα αποτελέσουν και οι ίδιοι ένα όμορφο θέαμα για όλους τους άλλους.

Σκορπιός

Το μόνο προβλέψιμο εδώ είναι ο απρόβλεπτος χαρακτήρας του Σκορπιού. Σκεφτείτε τι μπορεί να πυροδοτήσει το θρυλικό πάθος του και κάντε του τις ανάλογες προτάσεις. Είναι αχόρταγα ανταγωνιστικοί, έτσι εάν είστε έτοιμη, μπορείτε να του προτείνετε κοινή συμμετοχή σε ένα οποιοδήποτε one to one άθλημα ή ψυχαγωγική δραστηριότητα. Ένα ραντεβού δράσης θα σας εμποδίσει να εκτεθείτε στο διερευνητικό μυαλό του Σκορπιού πολύ νωρίς. Ο δρόμος προς την κρεβατοκάμαρα θα γίνει αμέσως αισθητό πως είναι σύντομος, αλλά μερικά ραντεβού πριν απ΄αυτό θα βάλουν τις βάσεις για πολύ περισσότερα.

Τοξότης

Αυτοί οι κοσμοπολίτες θα εκτιμήσουν σίγουρα ένα φεστιβάλ παγκόσμιας φολκλόρ μουσικής ή ένα εστιατόριο που σερβίρει γεύσεις απ΄όλο τον κόσμο. Διοργανώστε ένα πάρτι, προσκαλώντας τους πιο διαφορετικούς πολιτισμικά φίλους σας, ώστε να δει πόσο ενδιαφέρεστε για τις ξένες κουλτούρες. Ο δραστήριος Τοξότης θα ήταν πρόθυμος, επίσης, για μια εκδρομή στο βουνό για mountain bike. Όλα αυτά, φυσικά, αποτελούν μόνο την προθέρμανση για… μελλοντική πεζοπορία στο Νεπάλ, σκι στο St. Moritz καθώς και για τα τρίαθλα που έπονται.

Αιγόκερως

Για ραντεβού με έναν Αιγόκερω προτείνονται δραστηριότητες που… εμπλουτίζουν κατά κάποιο τρόπο, και κυρίως διασφαλίζουν ότι τα χρήματα που σπαταλήθηκαν γι΄αυτές θα πιάσουν τόπο. Δεν πρέπει να φύγει από το εστιατόριο, για παράδειγμα, με την εντύπωση πως τα φαγητά ήταν υπερτιμολογημένα. Εντυπωσιάστε τον, μελετώντας από πριν τον τιμοκατάλογο διεξοδικά. Δεν είναι πάντα προφανές ότι περνά καλά, αλλά, αν αρχίσει να μιλά ζωηρά, κάνοντας χειρονομίες, αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Εκτιμά τις εκδηλώσεις που προκαλούν ή επιτρέπουν μια σοβαρή συζήτηση, όπως είναι μια ιστορική αναπαράσταση ή ένα επικό δράμα.

Υδροχόος

Είναι πιο εύκολο να γνωρίσετε έναν Υδροχόο, ως μέλος μιας φιλικής παρέας. Έτσι, θα ήταν προτιμότερο το βραδινό σας ραντεβού να περιλαμβάνει συνήθως ένα ή περισσότερα άλλα ζευγάρια, για δείπνο ή πάρτι. Δοκιμάστε να τον πάτε στο πλανητάριο για μια καινούργια προβολή. Απολαμβάνουν να συμμετέχουν σε κοινωφελείς δραστηριότητες και να αφιερώνονται σ΄ έναν σκοπό στον οποίο πιστεύουν. Μια έκθεση φουτουριστικών gadgets, επίσης, θα μπορούσε να κεντρίσει το ενδιαφέρον του. Για δείπνο, δοκιμάστε να του προτείνετε κουζίνα που δεν έχει την ευκαιρία να δοκιμάζει κάθε μέρα.

Ιχθείς

Θα νιώσει στο στοιχείο του είτε πάνω είτε μέσα στο νερό, έτσι μπορείτε να του προτείνετε μια ημερήσια εκδρομή κατά μήκος ενός γραφικού ποταμού, ή ένα θαλάσσιο tour για να θαυμάσετε από κοντά τα δελφίνια. Οι Ιχθείς γοητεύονται από το «απόκοσμο» και θα απολάμβανε μια στάση για αγορές από ένα κατάστημα με…μεταφυσικά αντικείμενα. Του αρέσει, επίσης, η τέχνη, η μουσική και ο κινηματογράφος, γι΄αυτό δοκιμάστε ένα βράδυ φανταστικής διαφυγής και διασκέδασης. Θα σας πάρει χρόνο να τον γνωρίσετε καλύτερα, κι αυτό θα το πετύχετε σε ένα ήσυχο περιβάλλον, όπου θα μπορείτε να μιλήσετε οι δυο σας τετ α τετ.

Μανταμ Ζαΐρα

Πηγή: tsekouratoi 

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...