Σάββατο 21 Απριλίου 2012

Μπείτε μέσα στο υπέροχο σπίτι του Robert Pattinson και της Kristen Stewart στο Λονδίνο! (φώτος)



Μετά από τέσσερις ταινίες Twilight και πολύ χρόνο χωριστά λόγω των παράλληλων projects με τα οποία ήταν απασχολημένοι, η Kristen Stewart και ο Robert Pattinson κατάφεραν επιτέλους να βρουν λίγη ηρεμία στην ζωή τους και να πιάσουν ένα σπίτι μαζί, στην πατρίδα του ηθοποιού, την Αγγλία.
Άλλωστε η ίδια η Stewart έχει δηλώσει σε συνέντευξή της πως αγαπά οτιδήποτε βρετανικό –συμπεριλαμβανομένων των Άγγλων, προφανώς.


Το διάσημο ζευγάρι, λοιπόν, νοίκιασε ένα υπερπολυτελές διαμέρισμα στην περιοχή Notting Hill στο Βορειοδυτικό Λονδίνο, στο οποίο θα μένουν όσο καιρό βρίσκονται στην πρωτεύουσα. Και, βλέποντας τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, σίγουρα θα περνάνε καλά.

Το τεράστιο διαμέρισμα διαθέτει μια μεγάλη, ανοιχτή κουζίνα, ένα ευρύχωρο υπνοδωμάτιο, ξενώνα, μοντέρνα, άνετα έπιπλα και περιφερειακό κήπο, ενώ το κερασάκι στην τούρτα είναι η μινιμαλιστική εσωτερική σκάλα που οδηγεί σε μια εκπληκτική ταράτσα, η οποία προσφέρει μια μαγική θέα στην πόλη του Λονδίνου. Ολόκληρο το διαμέρισμα χαρακτηρίζεται από σύγχρονο σχεδιασμό και ουδέτερα χρώματα και αποπνέει μια αίσθηση ζεστασιάς και γαλήνης.








Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...