Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Greek Καμάκι: Πως να ρίξεις τις τουρίστριες (με την γλώσσα του σώματος) !!



Η γλώσσα του σώματος είναι παγκόσμια και δε χωράει παρέξηγήσεις. Αν σε θέλει η ξανθομαλλούσα καλλονή από τη βόρεια ευρώπη δεν πρόκειται να στο πει με λόγια. Θα στο πει με το σώμα της. Ναι, εσύ πρέπει να ξέρεις τις σωστές ατάκες για να πλησιάσεις αλλά το που “βρίσκεσαι” που λέμε και στο πόκερ θα στο πει το σώμα της. Ιδού λοιπόν:

Η ατάκα του σώματος: Σε κοιτάει (πρώτη) 

Μετάφραση: Αν μια γυναίκα δε γουστάρει, δε γουστάρει και τέλος. Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γι’ αυτό, όσα σφηνάκια να κεράσεις θα πάνε χαμένα, ότι ατάκες και να εκστομίσεις το πολύ να εισπράξεις κάνα χαμόγελο. Αν πάλι γουστάρει αυτή είναι που θα κοιτάξει πρώτη. Ουσιαστικά δε σε κοιτάει αλλά σου λέει έλα να δούμε τι μέρος του λόγου είσαι. Γι’ αυτό μην περιμένεις να τη δεις να ξερογλύφεται μέχρι να πιάσεις το υπονοούμενο. Μία ή δύο φορές θα το κάνει και περιμένει εσένα να φερθείς σαν σωστό καμάκι!

Η ατάκα του σώματος: Συμμετέχι στο πάρτι 

Μετάφραση: Σε έχει κοιτάξει, την έχεις κοιτάξει, έχεις φορτώσει τα σφηνάκια (προσοχή εδώ: ούτε ρωτάς, ούτε στέλνεις το μπάρμαν να κάνει τη δουλειά σου) και κάνεις ντου. Εδώ πρέπει να καταλάβεις αν έχεις να κάνεις με αλκοόλα τουρίστρια που διψάει για βότκα ή για κάποια που έστω και στο πίσω μέρος του μυαλού της σκέφτεται ότι θα μπορούσε να φύγει μαζί σου. Αν συμμετέχει στο παιχνίδι, meaning τσουγγρίζει ποτήρια, βγάζει επιφωνήματα τύπου «ωωω!» και λέει ευχαριστώ περνάς στην επόμενη πίστα. Αν κοιτάει αλλού, μιλάει με την κολλητή της, στέλνει μήνυμα στο κινητό, ή ψάχνει τα κλειδιά της game over.

Η ατάκα του σώματος: Νάζι και χαμόγελο

Μετάφραση: Το χούφτωμα πολλές εμίσησαν το απαλό χάδι ουδεμία, όταν φυσικά γουστάρει. Με ένα χαριτωμένο και ελαφρύ πιάσιμο στη μέση, με ένα απαλό άγγιγμα στον ώμο θα καταλάβεις αν είναι έτοιμη να προχωρήσει σε κάτι παραπάνω. Αν βγάλει νύχια και και πεταχτεί η τρίχα κάγκελο έχασες. Αλλά τουλάχιστον ξέρεις και δε σπαταλάς άλλες δυνάμεις. Αν, ανταποκριθεί με νάζι και χαμόγελο κέρδισες. Προσοχή, δε χουφτώνεις ακόμα.

Η ατάκα του σώματος: Πιάνει και αυτή 

Μετάφραση: Πιάσε, άσε, μπούρου, μπούρου, και η νύχτα κυλάει ιδανικά! Αν αυτή όμως δεν έχει αγγίξει καθόλου μάλλον χλωμιάζει η φάση οπότε μάζευτα και σε άλλη ξανθομαλλούσα. Αν «πιάνει» και αυτή τότε είσαι έτοιμος να πλασάρεις και ο τερματοφύλακος είναι εξουδετερωμένος. All time classic γυναικεία «πιασίματα» είναι να γύρει το κεφάλι της ελαφρά στο μπράτσο σου (υποτίθεται ότι αυτή κάθεται και εσύ είσαι όρθιος), ένα φιλικό χτύπημα στο χέρι, ένα «τζατζάρισμα» με τον ώμο.

Η ατάκα του σώματος: Είμαι έτοιμη 

Μετάφραση: Πάλι μην περιμένεις να στο πει για να καταλάβεις ότι είναι έτοιμη για ένα φιλί, ένα φάσωμα ή κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να το καταλάβεις από τη γλώσσα του σώματος. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι όταν σε κοιτάει έντονα και ψιλολάγνα, έρχεται ή φέρνει το κεφάλι της πιο κοντά στο δικό σου και χαμογελάει. Αυτή είναι η ευκαιρία σου. Άρπα τη από τα μαλλιά.

Πηγή: Mr Big 

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...