Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

IQ Quiz: Δοκιμάστε τον δείκτη νοημοσύνης σας!


Ζητείται ένας... μικρός Αϊνστάιν να απαντήσει στο παρακάτω ερώτημα, που έθεσε ο... μεγάλος Αϊνστάιν!
Στην παρακάτω ιστορία, υπάρχει μία ανακολουθία. Βρείτε ποια είναι!!


" Υπήρχε κάποτε ένας Βασιλιάς που πήγαινε κάθε Κυριακή στην Εκκλησία,ότι και να συνέβαινε. Κάθε Κυριακή λοιπόν με την Βασίλισσα πήγαινε στην Εκκλησία, έχοντας όμως την εξής παραξενιά.

Όταν έβρεχε πήγαινε με την άμαξα που είχε χρώμα λευκό και την έσερναν μαύρα άλογα, ένώ όταν είχε καλό καιρό πήγαινε με άμαξα που είχε μαύρο χρώμα και λευκά άλογα.

Βασιλιάς ήταν και είχε παραξενιές! Ένα Σάββατο βράδι λοιπόν ήταν πολύ κουρασμένος, αλλά έπρεπε την άλλη ημέρα να πάει στην Εκκλησία. Σηκώθηκε το πρωί, πήρε την Βασίλισσα και πήγε στην Εκκλησία. Ήταν όμως τόσο κουρασμένος που αποκοιμήθηκε στην καρέκλα, δίπλα στην σύζυγό του.

Κατά την διάρκεια του ύπνου του, είδε ένα όνειρο, ότι έγινε φοβερός σεισμός και το βασίλειό του καταστράφηκε και μαζί με αυτό, ο ίδιος και η Βασίλισσα. Σε κάποια στιγμή βλέποντας η Βασίλισσα ότι ο Βασιλιάς αποκοιμήθηκε, τον σκούντηξε να ξυπνήσει, αλλά αυτός από το ξαφνικό ξύπνημα που του προκάλεσε η Βασίλισσα, τρόμαξε και πέθανε ακαριαία από καρδιακή προσβολή."

Από την παραπάνω ιστορία, κάποιο γεγονός είναι αντιφατικό. Ποιο είναι??

ΠΑΤΑ LIKE ΣΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:





































Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...