Κυριακή, 9 Σεπτεμβρίου 2012

Το μοντέλο από την Κίνα με φάτσα σαν Anime που θα σας φρικάρει! (φώτος)


Γνωρίστε την Τίνα Leopard, ένα μοντέλο από την Κίνα και blogger η οποία νωρίτερα αυτό το χρόνο πυροδότησε διαμάχη μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου μετά από φωτογραφίες που δείχνουν το εξαιρετικά απότομο πηγούνι της και τα μεγάλα μάτια της σαν Anime που διαδόθηκε μέσω του Sina Weibo, την Κινεζική έκδοση του Twitter.

Προφανώς, υπάρχει μια νέα τάση της μόδας που έχει σαρώσει ολόκληρη την Κίνα - τα μάτια anime. Τα πιο δημοφιλή site κοινωνικής δικτύωσης της χώρας έχουν πλημμυρίσει με τόνους φωτογραφιών νέων οι οποίοι βάζουν τα δυνατά τους να μοιάζουν όσο πιο πολύ δυνατόν σαν χαρακτήρας anime. Η τάση απογειώθηκε το περασμένο καλοκαίρι, όταν ένα κορίτσι με όνομα KOKO ανέβασε φωτογραφίες και βίντεο που δείχνουν το λεπτό σώμα της, το μυτερό της πηγούνι και τα δυσανάλογα μεγάλα της μάτια. Αποδείχτηκε ότι χρησιμοποιούσε πολλά κόλπα μακιγιάζ για να πετύχει το βλέμμα anime, και οι φωτογραφίες της ήταν προφανώς επίσης πειραγμένες στο Photoshop, αλλά αυτό δεν φαίνεται να πειράζει πολύ τους ανθρώπους που θέλουν να μοιάζουν με τους χαρακτήρες στα δημοφιλή ιαπωνικά κινούμενα σχέδια. Και ενώ κάποιοι από αυτούς πραγματικά φαίνονται αρκετά cool, άλλοι είναι απλά τρομαχτικοί. Όπως στην περίπτωση μας η Τίνα Leopard, ένα νεαρό μοντέλο από την Κίνα της οποίας τα ακραία χαρακτηριστικά του προσώπου θυμίζουν αρκετά... εξωγήινο.

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό...Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...