Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Έχουν τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο ... Τι αμάξια οδηγούν ;;



Και φυσικά τα καλύτερα αυτοκίνητα!!!!! Ο ιδρυτής του Facebook, Mark Zuckerberg παίρνει στο γραφείο το Palo Alto αυτοκίνητο Acura TSX, η τιμή του $ 30.000......



«Πατέρας» της Microsoft - Bill Gates - ένας παθιασμένος οπαδός των αυτοκινήτων Porsche. Πρόκειται για μια συλλογή οχημάτων του στόλου της εταιρεία. Το κόστος της Porsche 911 Cabriolet που ανήκει αποκλειστικά στον Bill Gates, έχει 82.100 δολάρια.


Sean Parker - Internet επιχειρηματίας, γνωστός ως συν-ιδρυτής του Napster, Plaxo, και Facebook, βόλτες στους δρόμους του Σαν Φρανσίσκο με το Audi S5, η εκτιμώμενη τιμή είναι $ 50 900. Για ταξίδια στο Λος Άντζελες ο εκατομμυριούχος προτιμά το αυτοκίνητο - Tesla Roadster για $ 100.000.


Larry Ellison - Αμερικανός επιχειρηματίας, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Oracle, η μεγαλύτερη μέτοχος της NetSuite Inc, αρχικός επενδυτής της Salesforce.com. Ο Ellison οδηγεί μια supercar Lexus LFA, η τιμή της ξεκινά από 375.000 δολάρια.


Ιδρυτής της Google - Sergey Brin - οπαδός του Tesla Roadster, η τιμή στη Βόρεια Αμερική ξεκινούν από $ 100.000.


Συν-ιδρυτής της Google - Larry Page - διαθέτει επίσης ένα αυτοκίνητο Tesla.


Στο γκαράζ έχει ο ιδιοκτήτης της Dell CEO, Michael Dell ένα Hummer H2, τα οποία δεν παράγονται πλέον. Για ενοικίαση μόνο η τιμή ξεκινά από $ 42.000 - $ 48.000


Είναι έκπληξη το γεγονός ότι ο CEO της Microsoft Steve Ballmer, κατέχει μια περιουσία ύψους 15 δισ., πηγαίνει να εργαστεί με το Fusion Hybrid. Ίσως γιατί η Fusion είναι εξοπλισμένο με τη Ford Sync, η οποία παράγεται με τη χρήση του Microsoft.


Dustin Moskovitz - Αμερικανός επιχειρηματίας - μαζί με τον Mark Zuckerberg, Eduardo Saverin και Chris Hughes είναι ένας από τους συν-ιδρυτές του μεγαλύτερο κοινωνικού δικτύου του κόσμου - Facebook. Παρά το μεγάλο πλούτο του ο Dustin, οδηγεί ένα hatchback Volkswagen R32, το οποίο κοστίζει 33.000 δολάρια.


Elon Musk - Αμερικανός μηχανικός, επιχειρηματίας και συν-ιδρυτής της SpaceX και ιδρυτής του συστήματος πληρωμών PayPal. Elon, επίσης, προτιμά να ταξιδεύει με το αυτοκίνητο Tesla.

i-diadromi


Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...