Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

VIDEO: Δείτε το βίντεο κλιπ που έχει προβληθεί 241.664.464 φορές στο youtube!


Πρόκειται για ένα ραπ τραγούδι με τον τίτλο ... «Gangnam style» το οποίο έγινε χιτ αρχικά στην Κορέα και στην συνέχεια σε...όλο τον κόσμο.Ο κορεάτης τραγουδιστής μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα έγινε πραγματικός Star!

Ο PSY, έτσι τον ξέρουμε στην δισκογραφική στέγη, είναι Κορεάτικης καταγωγής – συγκεκριμένα από την Νότιο Κορέα. Η επιτυχία του δεν έμεινε εντός… συνόρων, αφού ο καλλιτέχνης αποφάσισε να κυνηγήσει το αμερικάνικο όνειρο και έγινε ένα με την κορυφή. Στην Αμερική ο Psy δεν δυσκολεύτηκε να γνωρίσει την απόλυτη αποθέωση. Ακόμα και καλλιτέχνες διεθνούς βεληνεκούς παραδέχονται την επιτυχία του Psy και την απήχηση που έχει σε όλο τον κόσμο. 

Η Britney Spears δήλωσε τις προάλλες ότι θα ήθελε να μάθει να χορεύει Gangnam Style κι έτσι βρέθηκε να παίρνει μαθήματα από τον Κορεάτη συνάδελφό της. Γιατί είναι η αλήθεια πως εκτιμάται ως … δύσκολος!

Πηδηματάκια δεξιά κι αριστερά, τα χέρια ενώνονται σαν να έχουν περαστεί χειροπέδες και προσπαθείς να τις βγάλεις και… πάλι από την αρχή!

Τι είναι το Gangnam style 

Το Gangnam style, όπως έχει εξηγήσει ο Κορεάτης ράπερ είναι μια έκφραση στην καθομιλουμένη γλώσσα της Κορέας και παραπέμπει στον τρόπο ζωής των κατοίκων του Gangnam, μια εύπορη περιοχή στη Σεούλ.

Το βίντεο του τραγουδιού έχει προβληθεί 241.664.464 εκατομμύρια φορές και έχει εμπνεύσει εκατομμύρια χρήστες που το σατιρίζουν να ανεβάσουν αντίστοιχες παρωδίες.


thestival.gr

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...