Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Άνοιξε η πρώτη καφετέρια με ερπετά!


Η καφετέρια "Subtropical Teahouse", η πρώτη καφετέρια με ερπετά που προσφέρει στους πελάτες της την ευκαιρία να παρατηρήσουν και να "παίξουν" με δεκάδες είδη ερπετών, άνοιξε πρόσφατα στη Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας.

Η "χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου" είναι διαβόητη για τους πολλούς εκκεντρικούς της χώρους, όπως τα χαλαρωτικά καφέ για γάτες, ή το cafe βαμπίρ στη Ginza, αλλά δεν είχε κάποιο χώρο με θέμα τα ερπετά.  Αυτό δεν αποτελεί πλέον πρόβλημα, δεδομένου ότι πριν από λίγες ημέρες το πρώτο καφέ της χώρας με ερπετά άνοιξε τις πόρτες του στη Γιοκοχάμα. «Θέλησα να δημιουργήσω ένα χώρο για τους οπαδούς των ερπετών που κρύβονται για να μπορούν πλέον ελεύθερα να μιλούν για τη γοητεία των πλασμάτων που αγαπούν," είπε ο Mutsumi Nagano, 42 ετών, διευθυντής της καφετέριας για την ιδέα του.


Παραδόξως, οι περισσότεροι από τους πελάτες του καφέ με τα ερπετά είναι γυναίκες, και προφανώς λατρεύουν να παρατηρούν τα διάφορα είδη σαυρών και φιδιών μέσα σε ειδικά σχεδιασμένα κλουβιά. Υπάρχουν περίπου 40 ερπετά  στην καφετέρια, συμπεριλαμβανομένου μια σαύρα μήκους 1 μέτρου  και ένα 1,7 μέτρου μήκους φίδι. "Είναι δύσκολο να κρατήσει τα ερπετά κάποιος στο σπίτι του και δεν είναι εύκολο να τα πάρει κοντά του στους ζωολογικούς κήπους," δήλωσε ένας από τους πελάτες της καφετέριας, καθώς τραβούσε φωτογραφίες με την κάμερά του. Οι τολμηροί λάτρεις των ερπετών επιτρέπεται να πάρουν τα ψυχρά αυτά πλάσματα στα χέρια τους, αλλά είναι υποχρεωμένοι να πλένουν τα χέρια τους κατά την είσοδο και την έξοδο από την συγκεκριμένη περιοχή.

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...