Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Πότε θα βρεις δουλειά βάσει ζωδίου...



Πάνω που λες, τώρα θα βρω δουλειά πάντα κάτι έρχεται και σου χαλάει το όνειρο.
Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα της οικονομικής αβεβαιότητας, έρχεται η βοήθεια από τα άστρα να οσυ ανοίξει τα μάτια. Διάβασε παρακάτω πότε θα βρεις επιτέλους δουλειά ανάλογα με το ζώδιο σου και σταμάτα να ανησυχείς, κάνει κακό στο δέρμα!


Κριός: Σε τεντωμένο σχοινί: η πίεση τελευταία γύρω από τα εργασιακά είναι μεγάλη. Γιατί; Ο Ουρανός στο ζώδιό σου παίζει με τα νεύρα σου κι εσύ δεν ξέρεις πια τι θα σου ξημερώσει. Η εντολή έρχεται από τον Άρη στο Λέοντα. Τα παρατάς όλα τώρα! Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου γίνεσαι party animal, ενώ ο καλύτερος χώρος για να ερωτευτείς είναι το καζίνο. Σ' αυτό το τελευταίο, το τετράγωνο Άρη - Δία στις αρχές του Οκτωβρίου, μπορεί να σε αφήσει «ταπί και ψύχραιμο». Μετά επιστρέφεις δυναμικά στη δουλειά, πρεσάροντας και διεκδικώντας τα πάντα. Προσοχή! Χωρίς φάουλ.

Ταύρος: ότι αγγίζεις γίνεται χρυσός! Τα αλλεπάλληλα τρίγωνα του Δία από το ζώδιό σου με τον Πλούτωνα παίζουν το ρόλο του φύλακα-άγγελου και σου χαρίζουν ό,τι έχεις ονειρευτεί. Το καλοκαιρινό πάρτι θα κορυφωθεί στα τέλη Οκτωβρίου, στις αρχές του Δεκεμβρίου και θα κρατήσει τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη. Οι επιλογές σου, ακόμη και οι άκρως παράλογες, είναι πετυχημένες. Βγάζεις λαγούς από το καπέλο και ό,τι αγγίζεις γίνεται χρυσάφι. Ακόμη και στο 37 να ποντάρεις, θα βγει! Γι αυτό, όπως έλεγαν και οι παλιοί ταβλαδόροι, όσο το 'χεις, παίζε το!

Δίδυμοι: Ας παν' στην ευχή τα παλιά! Προσπαθείς να επικοινωνήσεις επιβάλλοντας τις ιδέες σου, αλλά εδώ τα πράγμα είναι ζόρικα. Ωστόσο, ο καιρός που όλα τα 'σκιάζε η φοβέρα και τα πλάκωνε η σκλαβιά πέρασε ανεπιστρεπτί. Παρ' όλα αυτά, η έκλειψη του Δεκεμβρίου, στο ζώδιό σου σε τετράγωνο με τον Άρη, τους έχει βάλει όλους να σε κοντράρουν. Πράγματα και καταστάσεις του παρελθόντος, που θα σκάσουν μύτη ξαφνικά, μην αρχίσεις να τα ψάχνεις. Κινδυνεύεις να χάσεις και το δίκιο σου από τις έριδες που θα προκύψουν.

Καρκίνος: παίρνεις τα πάνω σου! Από τη μία κάνεις όνειρα για μια καριέρα όπως τη φαντάζεσαι, από την άλλη θέλεις να τα παρατήσεις όλα. Το θέμα είναι ότι τίποτα δεν σου κάθεται και οι αντοχές σου εξανεμίζονται. Ευτυχώς, το τέλος του Οκτωβρίου πλησιάζει. Η αντίθεση των Ήλιου, Δία και Πλούτωνα θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις. Από εκείνες που δεν αρκούν για όλα όσα θέλεις, αλλά σε πρώτη φάση είναι αρκετές.

Λέων: Ο αγώνας σου δικαιώνεται επιτέλους! Δε μπορώ να πω ότι όλα είναι θέμα τύχης, υποτιμώντας τις προσπάθειές σου. Το ότι βλέπεις πλέον τις επαγγελματικές ευκαιρίες να αποδίδουν και στην τσέπη σου είναι η απόλυτη δικαίωση. Επαναπαύσου στις δάφνες σου προς το παρόν. Με την αντίθεση Άρη - Ποσειδώνα γύρω στις 7 Νοεμβρίου, όμως, μείνε σιωπηλός παρατηρητής. Ανίχνευσε τις προθέσεις των άλλων. Δώσε σε εκείνους χώρο για να εκτεθούν και στον εαυτό σου χρόνο για στρατηγικές αποφάσεις.

Παρθένος: Και χωρίς φτερά, είμαι ακόμη αϊτός! Εκεί που νιώθεις ότι τώρα θα κάνεις το μεγάλο βήμα, εκεί έρχεται κάτι ξαφνικό και σου κόβει τα φτερά. Το μεγάλο τρίγωνο του Άρη με τον Δία και τον Πλούτωνα, από τα μέσα Νοεμβρίου και μετά, σου δίνει την αίσθηση της δύναμης. Το ωραίο είναι ότι αυτή την εντύπωση δίνεις και εσύ στους άλλους. Εκμεταλλεύσου την για να νικήσεις τους κρυφούς εχθρούς σου, χωρίς μάχη. Το νου σου! Δύσκολο να μείνουν κρυφοί εν μέσω εκλείψεων. Highlight: στο τέλος Οκτωβρίου ένας συγγενής σε βοηθά επαγγελματικά.



Ζυγός: Το φιλί της ζωής! Δύσκολοι καιροί για πρίγκιπες λέει το τραγούδι και έτσι είναι. Προς το τέλος του Νοεμβρίου Ήλιος, Ερμής και Αφροδίτη θα σου δώσουν μια ανάσα ζωής στις συνεχόμενες πατητές που σου κάνει ο Κρόνος στο ζώδιό σου και ο Ουρανός από απέναντι. Ωστόσο μην ξεψαρώνεις. Απόφυγε οποιαδήποτε συμφωνία ή ταξίδι μέχρι το τέλος του 2011 καθώς και το μπλέξιμο ερωτικών και επαγγελματικών θεμάτων, για να μη βάλεις το χέρι βαθύτερα στην τσέπη...

Σκορπιός: Τόλμη και γοητεία! Θέλεις να γίνεις Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη, αλλά με τον Άρη στο Λέοντα στο 10ο ηλιακό οίκο σου, έχεις αφηνιάσει. Λάμψε, χωρίς να γίνεις αλαζονική. Ο ενθουσιασμός οδηγεί σε πρωτοβουλίες. Πάρε τες, αλλά με ρέγουλα και χωρίς να παρακάμψεις τους από πάνω. Είναι πολλοί αυτοί που θα ήθελαν να σε δουν μαζί με τον Άρη: στα λιοντάρια! Η Αφροδίτη (σε σύνοδο με Πλούτωνα και τρίγωνο με Δία) στις αρχές Δεκεμβρίου σε οδηγεί σαν λαγωνικό στο τέλειο deal.

Τοξότης: Στις μύτες των ποδιών: Του Θεού η χάρη μάς φιλάει απ' τα σουξέ, λέει ο Σαββόπουλος και η έκλειψη του Νοεμβρίου στον Τοξότη, δεν θα κάνει σουξέ πάνω σου! Το μεγάλο τρίγωνο του Δία με τον Πλούτωνα και τον Άρη είναι η χάρη του Θεού προσωποποιημένη για τα επαγγελματικά σου, ενώ το εξάγωνο Αφροδίτης - Ποσειδώνα κατευνάζει τα μίση. Στην ολική έκλειψη Σελήνης όμως στις 10 Δεκεμβρίου, πρέπει να κινηθείς λαγοπατώντας. Η ατμόσφαιρα στο γραφείο μυρίζει μπαρούτι και οι σφαίρες βρίσκουν ευκολότερα όποιον… προεξέχει.

Αιγόκερως: Ήρεμη δύναμη: Έτσι κι αλλιώς τα δυσκολότερα τα πέρασες. Τι άλλο να φοβηθείς; Το ζητούμενο σε πρώτη φάση είναι να μετατρέψεις τη φθινοπωρινή μελαγχολία σε ενδοσκόπηση. Ο Κρόνος στον 10ο ηλιακό οίκο σου, αυτόν της καριέρας, εξακολουθεί να είναι υπολογίσιμος. Όμως εσύ, ποτέ δεν τον είδες σαν αντίπαλο. Μετά τα μέσα Νοεμβρίου η δημιουργική δύναμη που σε διαποτίζει είναι διάχυτη. Οι αποφάσεις σου έχουν ένα απόσταγμα εμπειρίας, που στις μελλοντικές ακρότητες του απρόβλεπτου Ουρανού από τον Κριό θα κρατήσει μακριά τις ανώριμες κυκλοθυμικές αντιδράσεις.

Υδροχόος: Ιδού η Ρόδος… Ευκαιρία διπλωματικού ξεκαθαρίσματος οι τέσσερις πλανήτες στο Ζυγό αρχές Οκτωβρίου. Πάρε απόφαση τι ακριβώς θέλεις να κάνεις και με ποιους. Αν το αφήσεις για αργότερα, θα χρειαστεί να συγκρουστείς με τον εαυτό σου και τους άλλους, ενώ ταυτόχρονα θα έχεις χάσει το τέμπο. Η επιτυχία της δουλειάς σου σε βάθος χρόνου θα κριθεί ακριβώς από τέτοιου είδους αποφάσεις. Τέσσερα εργαλεία χρειάζεσαι: νυστέρι, εσωτερική ειλικρίνεια, εμπειρία από προηγούμενα λάθη και κοινή λογική. Τα έχεις διαθέσιμα όλα έτσι δεν είναι;

Ιχθύες: Ποιος αλήθεια είμαι εγώ και που πάω:Φθινόπωρο και ο Άρης στο 6ο ηλιακό οίκο σου σε έριξε σε εξαντλητικούς ρυθμούς δουλειάς. Γύρω στις 8 Νοεμβρίου, με τον Ποσειδώνα απέναντι, είσαι ευάλωτη οργανικά και επιρρεπής στην υπερκόπωση. Έχεις όμως το ίδιο διάστημα, μια καλή ευκαιρία διαπραγματεύσεων με ορίζοντα προαγωγής ή πρόσληψης. Οι προτάσεις για δουλειά εκτός συνόρων της πόλης ή ακόμη και της χώρας δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητες και ο πειρασμός εν μέσω οικονομικής κρίσης σε πιάνει εξαπίνης, βάζοντας διλήμματα.



Πηγή: heaven.gr

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...