Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012

Τα 6 πιο απίστευτα μέρη που μπορείτε να γνωρίσετε μια γυναίκα!Δείτε 6 μέρη που δεν είναι και τόσο εύκολο να γνωρίσετε μια κοπέλα...


6. Οταν δουλεύει και εσείς όχι

Είναι ένα μέρος που η γυναίκα δουλεύει και θα σε δει σαν πελάτη. Σίγουρα το μυαλό της δεν θα πάει εκεί που θες και επιθυμείς εσύ. Επίσης υπάρχει μια λεπτή γραμμή, από το να τα καταφέρεις ή να φας τα μούτρα σου. Μην ξεχνάς είσαι ξένος και θα πρέπει να φερθείς έξυπνα και να την γοητεύσεις!

5. Στο γυμναστήριο

Εκεί πας για να γυμναστείς και σίγουρα δεν θα είναι και το ευκολότερο πράγμα. Ειδικά όταν εκείνη πάει εκεί να φτιάξει το καλλίγραμο λογικά σώμα της. Το καλύτερο μέρος όμως για να την πλησιάσεις είναι στην γιόγκα ή στις πιλάτες. Εκεί θα βρεθείς πιο κοντά και με λίγη τύχη(και επιδεξιότητα) μπορεί να καταφέρεις κάτι.

4. Στο αυτοκίνητο ή σε κάποιο μέσο συγκοινωνίας

Όταν κοιτάς μια κοπέλα στο μετρό, σίγουρα το μυαλό σου πάει να της την πέσεις. Πρέπει να προσέξεις όμως για να τα καταφέρεις. Κοίτα την επίμονα και αν ανταποκριθεί, αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρεται και εκείνη. Πολλές φορές ένα χαμόγελο είναι ότι πρέπει.

3. Σε δημόσιες τουαλέτες

Οκ το ξέρουμε είναι απίθανο και τελείως τρελό. Και όμως όταν είσαι σε ένα κέντρο και πας να φρεσκαριστείς λίγο, τα πάντα μπορεί να συμβούν. Το μόνο που πρέπει να κάνεις, είναι όταν την βλέπεις στον καθρέφτη να καλλωπίζεται να της πεις ένα άκακο γεια και να φύγεις. Δεν έχεις να χάσεις τίποτα και μετά μπορεί να την δεις μπροστά σου ξαφνικά.

2. Στο facebook

Το να βρεις κοπέλα από το facebook δεν είναι καθόλου εύκολο, ειδικά αν δεν έχετε καθόλου κοινούς φίλους. Από κει και πέρα, υπάρχουν τρόποι να πετύχεις κάτι, αλλά θα πρέπει να εκμεταλλευτείς το κάθε τι. Ας πούμε τι μουσική ακούτε κλπ. Να το γνωρίζουμε είναι παντελώς απίθανο, αλλά μπορείς να προσπαθήσεις.

1. Όταν εσύ έχεις ραντεβού με κάποια άλλη

Αυτό ειναι το πιο παράδοξο από όλα. Εκεί που πας με την κοπέλα σου είναι δυνατόν, να έχεις βάλει στο στόχαστρο κάποια άλλη; Εδώ πρέπει να το παίξεις σωστά. Πρώτα από όλα δεν πρέπει να φερθείς σαν βλάκας και κατά την διάρκεια του ραντεβού να την πλησιάσεις με στόχο το φλέρτ. Ο μόνος τρόπος είναι να φερθείς με σοβαρότητα και να προσπαθήσεις να την γνωρίσεις λίγο. Προσοχή μην την πατήσετε είναι παγίδα!!

Πηγή: TO-POTISTIRI

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...