Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ηλεκτρονικό τσιγάρο: καπνίστε ελεύθερα παντού χωρίς βλαβερές συνέπειες!


Τι είναι το ηλεκτρονικό τσιγάρο;

Περιγράφοντας το με απλά λόγια, το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα είδος τσιγάρου που το καπνίζετε αλλά δεν σας βλάπτει! Βγάζει καπνό αλλά δεν ανάβει με φωτιά, ούτε καίγεται. Το κανίζετε παντού αλλά δεν ενοχλείτε τους γύρω σας. Σας δίνει την αίσθηση του αληθινού τσιγάρου αλλά δεν κάνετε κακό στον οργανισμό σας!

Το ηλεκτρονικό τσιγαρο αποτελεί το νέο μέσο απόλαυσης της αίσθησης του καπνίσματος. Σε αντίθεση με τα κανονικά τσιγάρα όμως, η συσκευή αυτή δεν επιφέρει στην υγεία του ανθρώπου τις βλαβερές συνέπειες του καπνίσματος. Το ηλεκτρονικο τσιγαρο δεν περιέχει τις χιλιάδες καταστροφικές ουσίες του τσιγάρου, παραμόνον την νικοτίνη και αυτή ΜΟΝΟ αν το θέλει ο χρήστης του (επιλέγοντας το είδος των φίλτρων που θα «κουμπώσει» πάνω στο ηλεκτρονικο τσιγαρο). Από τότε που το ηλεκτρονικό τσιγαρο εισάχθηκε στην Ελλάδα ο αριθμός των ηλεκτρονικών καπνιστών έχει αρχίσει να αυξάνεται ραγδαία. 

Εκτός από το θέμα υγείας (το οποίο φυσικά είναι και το πιο σημαντικό) το ηλεκτρονικο τσιγαρο έχει και άλλα σημαντικά πλεονεκτήματα:
  •     Είναι πολύ πιο οικονομικό από το παραδοσιακό κάπνισμα.
  •     Είναι άοσμο.
  •     Δεν αφήνει κατάλοιπα όπως αποτσίγαρα και στάχτες.
  •     Είναι φιλικό προς το περιβάλλον.
  •     Σας απαλλάσσει από σπίρτα, τασάκια και αναπτήρες.
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι λοιπόν ένας μοντέρνος απολαυστικός/εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος, χώρις τις βλαβερές συνέπειες του τσιγάρου. Κάντε κλικ ΕΔΩ και δοκιμάστε και εσείς το μοναδικό ηλεκτρονικό τσιγάρο eGo-T, προιον υψηλης αποδοσης και τεχνολογίας, και κάντε καλό στην υγεία σας καπνίζοντας ελεύθερα παντού!

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...