Σάββατο, 10 Μαρτίου 2012

Σχολείο απέβαλε τον 14χρονο μαθητή-διάνοια που δουλεύει στην Apple!Τι και αν έχει κερδίσει τον τίτλο του νεαρότερου σχεδιαστή εφαρμογών για κινητά στην Ευρώπη... Αυτό δεν πτόησε την διοίκηση του σχολείου του που αποφάσισε να αποβάλει τον 14χρονο μαθητή- διάνοια Άαρον Μποντ.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail ο Άαρον απεβλήθη από το σχολείο King Edward College στο Ντέβον της Βρετανίας, επειδή απέκτησε πρόσβαση σε απόρρητα σχολικά δεδομένα. Βέβαια ο ίδιος εξήγησε πως είδε σε έναν πίνακα ανακοινώσεων αναρτημένους διάφορους κωδικούς πρόσβασης (!) και έτσι μπήκε στα αρχεία του κολεγίου, οπότε μάλλον το λάθος δεν είναι δικό του.

Πάντως ο 14χρονος Άαρον δεν ανησυχεί για το μέλλον του αφού έχει σχεδιάσει ήδη 6 εφαρμογές για smartphones, ενώ πέρυσι τον κάλεσε η Apple στο συνέδριό της όπου του πρότεινε επαγγελματική συνεργασία και παράλληλα τον διεκδικούν με υποτροφία διάφορα πανεπιστήμια.

Πηγή: freegatos.blogspot.com

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...