Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2011

Chilly Willy - Μια "πονηρή" πιπεριά!


Αν ψάχνετε για κάτι "καυτό" και άτακτο για να δώσει γεύση στα γεύματά σας, δεν χρειάζεται να ψάξετε άλλο! Ρίξτε μια ματιά στις πιπεριές τύπου Chilly Willy που φαίνονται στην παρακάτω φωτό..



Πιθανόν να νομίζετε ότι οι εικόνες είναι επεξεργασμένες με "Photoshop" ή ότι η πιπεριά είναι γενετικώς τροποποιημένη, αλλά στην πραγματικότητα, η Chilly Willy είναι μια απολύτως φυσική ποικιλία πιπεριάς που δεν έχει αλλοιωθεί με οποιονδήποτε τρόπο. Και στις παραπάνω εικόνες μπορείτε να δείτε ακριβώς το πώς φαίνονται οι πιπεριές αυτές... Το φυτό είναι πολύ σπάνιο είδος και ενώ ήταν ευδοκιμούσε στις αμερικανικές πολιτείες όπως το Τέξας και τη Λουιζιάνα, σήμερα ως επί το πλείστον βρίσκεται κυρίως σε ιδιωτικές συλλογές κηπουρών. Πλέον όμως μπορείτε κι εσείς να καλλιεργήσετε τις δικές σας "πιπεριές με φαλλικό σχήμα" χάρη στα πακέτα με σπόρους πιπεριών Chilly Willy που πωλούνται στο εμπόριο μαζί με σχετικές οδηγίες.

Twitter Facebook Αγαπημένα
Αν έχετε κάποιο άρθρο που θα θέλατε να το δημοσιεύσουμε και να το κάνουμε ΤΟΥΜΠΑΝΟ στείλτε μας email στο toubano@yahoo.com

Η αναδημοσίευση άρθρων επιτρέπεται μόνο εάν υπάρχει αναφορά πηγής.

 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...